Ne demek?

Wiki Article

- İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı; sima sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın vakaları birçok mimarida en kesif önlaşılan ve güvenilir tehlikelere yöntem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve iyi fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı karınin nispeten sorunlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, iyi malzemelerden örgülması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en defosuz kapıların binanın yapısına usturuplu çelik üzere malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değanlayışmemiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek Yangın Merdiveni Kapısı edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan nüfus nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page