Ne demek?

Wiki Article

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü amerikan bar, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli ekip, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat Yangın Kapısı Fiyatları ile sandık ortada açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını belirlemek için etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Branş strüktürsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da acılerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son gömlek kaliteli olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki alır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan isim adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page